Huisarts Weert

Overwegstraat 14, 3051 Sint-Joris-Weert 016/47 17 33
Maak snel en makkelijk online je afspraak Maak een afspraak

COVID- EN GRIEPVACCINATIES

We hebben tijdens de maand oktober al een grote groep mensen gevaccineerd tegen covid- en/of griep. Mensen die zich nog graag laten vaccineren zijn nog welkom (ook niet-risicopersonen). De covidvaccinaties zullen slechts op bepaalde tijdstippen aangeboden worden omwille van praktische redenen. Afspraken hiervoor kunnen via de website of telefonisch ingepland worden. We gaan wekelijks de toedieningsmomenten vastleggen, mocht er via de website geen tijdsslot zichtbaar zijn, mag je ons hierover contacteren tijdens een belmoment. Het is ook mogelijk om bij een apotheek langs te gaan voor een covidvaccin. Deelnemende apotheken kunt u terugvinden op volgende website :

https://www.apotheek.be/PharmacySearch?OnDutyTouched=true&Query=3051&serviceFilter=COVIDVACCIN

De griepvaccinaties kunnen tijdens de gewone consultatiemomenten toegediend worden. Indien u via de website een afspraak maakt, kunt u in het keuzemenu "uitsluitend vaccinatie" kiezen.

 

MONDMASKERS VERPLICHT BIJ INFECTIETEKENS

Bij symptomen die kunnen passen bij een besmettelijke infectie (hoest, koorts, spierpijn, diarree, keelpijn, neusverkoudheid,...) is het dragen van een mondmasker verplicht bij het betreden van de praktijk (inclusief wachtzaal) voor volwassenen en oudere kinderen. Het is aanbevolen dat kwetsbare personen en zwangeren tevens een masker blijven dragen. Indien u dit wenst, kunt u aan de arts vragen om eveneens een masker te dragen. De praktijk wordt op regelmatige tijdstippen verlucht en ontsmet.

 

GEEN PLAATS MEER VRIJ IN DE AGENDA?

Gelieve bij dringende of praktische problemen telefonisch contact op te nemen met de praktijk zo er geen gewenst tijdslot zichtbaar is aub. Wij voorzien dagelijks enkele reserve tijdsloten voor semi-dringende problemen!!!

 

WACHTPOST LEUVEN (bel 1733) VANAF 18 UUR

Vanaf heden zullen onze wachten plaatsvinden in de nieuwe huisartsenwachtpost van Leuven.

Meer info kunt u terugvinden onder de rubriek praktijkwerking of op de website van de wachtpost zelf:

https://www.w8post.be/

Wij zijn op gewone werkdagen telefonisch bereikbaar van 8 uur tot 18 uur.

 

Dr. Willem Eysermans
Huisarts

Dr. Nele Vancaudenberg
Huisarts

Dr. An Van Roey
Huisarts en sportarts