Huisarts Weert

Overwegstraat 14, 3051 Sint-Joris-Weert 016/47 17 33
Maak snel en makkelijk online je afspraak Maak een afspraak

 

VERGISSINGEN BIJ ONLINE INBOEKEN AFSPRAKEN

Gelieve bij het online inboeken van afspraken altijd goed de datum te controleren aub! Door de toenemende drukte is het "eerst beschikbare afspraakmoment" immers vaak pas tijdens de week nadien. Indien er geen tijdslot beschikbaar is tijdens de gewenste termijn neemt u best telefonisch contact op met de praktijk om te bekijken wat mogelijk is. Wij voorzien dagelijks enkele reserve tijdsloten die niet zichtbaar zijn in de online agenda voor semi-dringende problemen.

 

GEEN PLAATS MEER VRIJ IN DE AGENDA?

Gelieve bij dringende of praktische problemen telefonisch contact op te nemen met de praktijk zo er geen gewenst tijdslot zichtbaar is aub. Wij voorzien dagelijks enkele reserve tijdsloten voor semi-dringende problemen.

 

MONDMASKERS VERPLICHT BIJ INFECTIETEKENS

Bij symptomen die kunnen passen bij een besmettelijke infectie (hoest, koorts, spierpijn, diarree, keelpijn, neusverkoudheid,...) is het dragen van een mondmasker verplicht bij het betreden van de praktijk (inclusief wachtzaal) voor volwassenen en oudere kinderen. Het is aanbevolen dat kwetsbare personen en zwangeren tevens een masker blijven dragen. Indien u dit wenst, kunt u aan de arts vragen om eveneens een masker te dragen. De praktijk wordt op regelmatige tijdstippen verlucht en ontsmet.

 

WACHTPOST LEUVEN (bel 1733) VANAF 18 UUR

Vanaf heden zullen onze wachten plaatsvinden in de nieuwe huisartsenwachtpost van Leuven.

Meer info kunt u terugvinden onder de rubriek praktijkwerking of op de website van de wachtpost zelf:

https://www.w8post.be/

Wij zijn op gewone werkdagen telefonisch bereikbaar van 8 uur tot 18 uur.

 

Dr. Willem Eysermans
Huisarts

Dr. Nele Vancaudenberg
Huisarts

Dr. An Van Roey
Huisarts en sportarts